Service

levering & retournerenLevering van de bestellingen

Wij versturen de bestellingen middels MyParcel (Post.nl). De aflevering van het pakket door MyParcel: binnen 1 a 2 werkdagen.

U kunt ook kiezen voor de optie 'pakjegemak'. Wij laten dan uw pakket bij het dichtstbijzijnde (vanaf het door u opgegeven afleveradres) servicepunt van Post.nl bezorgen. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u uw pakket ophaalt. Let op! Neem wel uw legitimatiebewijs mee naar de afhaallocatie.

verzendkosten van bestellingen tot € 50,-
naar adressen in Nederland & 'pakjegemak' = € 5,95
naar adressen in België = € 9,95
naar adressen in Duitsland = € 9,95


verzendkosten van bestellingen vanaf € 50,-
naar adressen in Nederland & 'pakjegemak' = gratis verzending
naar adressen in België = € 4,00
naar adressen in Duitsland = € 4,00

Wilt u uw bestelling naar een ander land verstuurd hebben, dat kan! Neem dan contact met ons op voor meer informatie.Retour sturen of ruilen

Het kan zijn dat u een artikel of volledige bestelling wilt ruilen/retourneren. Neem dan altijd eerst contact met ons op. Retourneren van een artikel of volledige bestelling zonder voorafgaand overleg wordt niet geaccepteerd. Kosten van retourneren zijn altijd voor de klant. U kunt ruilen/retourneren binnen 14 dagen (bedenktijd) na ontvangst van uw bestelling (afleveringsdatum MyParcel/Post.nl Track & Trace is bepalend). Als het artikel correct (ongebruikt en voorzien van originele labels en verpakking) ontvangen is, dan sturen wij kosteloos het nieuwe artikel naar u op. U kunt slechts één keer gebruikmaken van deze service.

Indien u niet tevreden bent over uw bestelling en deze volledig wilt retourneren met teruggave van het aankoopbedrag, dan krijgt u het volledig aankoopbedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort. Indien u niet tevreden bent over een deel van uw bestelling en deze deels wilt retourneren met teruggave van het aankoopbedrag, dan krijgt u het aankoopbedrag zonder verzendkosten zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort. Hiervoor geldt in beide gevallen ook dat het artikel ongebruikt is en voorzien van originele labels en verpakking.

Retourneren van het artikel kan naar onderstaand adres:

Yatra Outdoor
Zevenhuis 36
5411 RN  Zeeland (NB)Afhalen bij ons bedrijf

Wij versturen de bestellingen per MyParcel (Post.nl), maar u kunt ook uw bestelling afhalen.

Yatra Outdoor is gevestigd op onderstaand adres:

Zevenhuis 36
5411 RN  Zeeland (NB)

Bent u voornemens uw bestelling op te halen, neem dan contact met ons op voor een afspraak. U kunt bellen naar 06-24614849 of een e-mail sturen naar info@yatra-outdoor.nl.